Minust

Head toorained, pühendumus ja kirg annavad toidule sära ja särtsu

Peakokk Heimar Kuuskler

Olen peakokana tegutsenud mitmetes väljapaistvates restoranides, mis on andnud hea tagasiside, et viia maitsed taevani.

Olen toidule pühendanud oma elu ning toit on üks elavamaid kunste.

Usun, et armastust toidus on tunda ja armastus käibki kõhu kaudu.

Maitsvad
aastakümned

Hea toit on nagu vein, mis saab iga korraga iseloomu juurde ja kasvab iga korraga iseloomu. Toit on meie elujõud, aga ka nauding. Nii nagu reisides tahame nautida uusi paiku annab ka toit võimaluse rännata uutele maadele. Usun, et kirga ja pühendumus viivad toidu valmistamise uuele tasemele. Igas roas ja toiduaines on tükike minu loomingut ja unistusi.

Maitsete rännakud

Hea toit on nagu vein, mis saab iga korraga iseloomu juurde ja kasvab iga korraga iseloomu.

Toit on meie elujõud, aga ka nauding. Nii nagu reisides tahame nautida uusi paiku annab ka toit võimaluse rännata uutele maadele.

Usun, et kirga ja pühendumus viivad toidu valmistamise uuele tasemele.

Igas roas ja toiduaines on tükike minu loomingut ja unistusi.

Kvaliteet on privileeg

Meie komponendid on kogemusega valitud, isuga proovitud ja sõprusega kinnitatud.

Lisaks toidu valmistamisele väärtustame ka innovatsiooni ja eksperimenteerimist.

Vürtsid ja muud toorained

KVALITEETSED MATERJALID

Kõik saab alguse heast toorainest. Ainult kvaliteetsed materjalid loovad ehtsa maitse ja annavad igale roale väärilise põhja.

Aeganäinud teritatud nuga

Pikk kogemus

Aastatepikkune praktika köögis on toonud teadmised ja kindluse, mis kajastuvad igas maitses ja igas detailis.

Julgus katsetada

Uued ideed sünnivad siis, kui on julgus katsetada ja kombineerida maitseid, mida teised ei julgeks.

Toiduained kokku löödud

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here